Más deportes

Lluc Santiago es proclama campió d'Espanya de tir amb arc

Va guanyar el títol per equips amb dos eivisencs

Els arquers menorquins van fer un gran paper a Madrid on Lluc Santiago va assolir el campionat d'Espanya per equips sub 18. / Cadena SER

Maó

El menorquí Lluc Santiago s’ha proclamat campió d’Espanya per equips en categoria Sub18 masculina al torneig disputat a Madrid. El menorquí i els eivissencs Toni Roig i Guillermo García-Carpintero es van proclamar campions d'Espanya després de batre a la final el conjunt madrileny per 6 a 2 punts de set.

En el torneig individual Lluc Santiago va guanyar els seus partits de setzens i vuitens de final, plantant-se a quarts de final caient davant l'eivissenc Toni Roig per un total de 6 punts a de set a 2, finalitzant el campionat individual en sisena posició. Aquest campionat, que posa punt final a la temporada, marca una campanya excepcional per al tir amb arc menorquí on sobresurt el maonès Lluc Santiago amb dos títols de Campió d'Espanya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad