Baloncesto

Tres equips ACB al Ciutat de Maó

Baxi Manresa, Bàsquet Girona i Gran Canaria competiran contra l'Hestia Menorca

Campió de la NBA amb Toronto Raptors i del Món amb la Selecció espanyola dues vegades, entre d'altres títols, serà una de les figures del bàsquet al Ciutat de Maó. / DAVID BORRAT (EFE)

Maó

Tres equips ACB acompanyaran a l’Hestia Menorca al torneig de presentació “Ciutat de Maó” que es jugarà els dies 10 i 11 de setembre. Seran Bàsquet Girona, Baxi Manresa i Gran Canària. El pavelló Menorca viurà dissabte les semifinals que enfrontaran a Gran Canària amb Girona i al Manresa amb l’Hestia Menorca. Diumenge es jugarà la final de consolació i la que ha de decidir el campió.

Entre els jugadors que vindran a competir en aquest torneig destaca Marc Gasol, que també és el president del Girona. També cal resaltar les banquetes dels tres equips on hi haurà molta qualitat. Aito García Reneses dirigirà al Girona, Pedro Martínez, qui va entrenar una temporada al Menorca Bàsquet, porta el Manresa i Jaka Lakovic, l’antic base del FC Barcelona, porta al Gra Canària.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad