Baloncesto

Adéu a Héctor Alderete

El jugador està confirmat com a integrant del Movistar Estudiantes de LEB Or

El jugador torna a Movistar Estudiantes de LEB Or després de jugar cedit a Menorca. / Hestia Menorca

Maó

L’Hestia Menorca de LEB Plata ja es pot acomiadar de recuperar Héctor Alderete. El jugador cedit per Estudiantes la temporada passada i que ara es troba amb la preselecció espanyola absoluta seguirà al club madrileny. El jugador ha estat confirmat al planter d’Estudiantes i jugarà a la LEB Or on tornarà a lluitar per l’ascens.

Qui sí jugarà a les ordres de Javi Zamora és en Luis Garcia, cedit pel Coosur Real Betis, i que ara es troba a Turquia jugant l’Eurobasquet sub18 amb la selecció espanyola. Aquest combinat nacional va superar ahir a Itàlia als quarts de final per 72-59 i lluitarà per les medalles. Garcia va aportar poc al triomf. Va jugar poc menys de 6 minuts on va capturar un rebot i prou.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad