Actualidad

Ciutadella aprova una modificació de crèdit de 1,6 milions

Es destinaran a diferents inversions al municipi

L'Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit per finançar diferents inversions. / Pixabay

Maó

L'ajuntament de Ciutadella ha aprovat una segona modificació de crèdit per un import de 1.687.156 euros per fer front a diferents inversions, ha confirmat la institució.

Així ho va decidir dijous a la nit el ple del consistori a càrrec del romanent de tresoreria, i és la segona modificació de crèdit d'aquest any, ha precisat l'entitat en un comunicat. La primera que es va fer va ser per la voluntat de l'equip de govern d'afrontar tots els compromisos i les obligacions contretes, malgrat l'escalada generalitzada de preus de l'energia i del combustible, així com la pujada de preus de les matèries primeres i béns de consum.

Amb la segona modificació de crèdit es pretén suplementar una sèrie de partides econòmiques que s'estima que actualment no seran suficients per finalitzar l'exercici actual, així com per a diferents inversions.

Entre els projectes que es beneficiaran d‟aquesta acció destaca l‟adquisició de parcel·les, com l‟expropiació d‟un terreny afectat per l‟ampliació d‟un vial públic (28.521 euros) o la compra d‟una altra parcel·la afectada per una zona verda (498.160 euros). A més, per al projecte de dotació de pluvials del carrer Glosador Vivó es destinaran 48.800 euros, per a la instal·lació de planta fotovoltaica del Caragolí 163.732 euros, a la reforma del parc infantil de Cala Morell 70.000 euros i la del tancament perimetral del camp municipal de Sant Antoni 28.000 euros. Per a la paret exterior d'aquest recinte de Sant Antoni s'hi destinen 10.000 euros, a la renovació de l'asfaltat del camp 22.000 euros, i finalment 290.000 euros a la renovació integral del paviment del camí del lloc de Monges.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad