Sociedad

Amics del Camí d'en Kane denuncien el retard de les administracions per recuperar el lliure pas

L'Ajuntament de Ferreries ha de reiniciar els tràmits per aprovar el Catàleg de Camins

Els integrants de l'associació han hagut d'afrontar diferents judicis i acusacions per part de la propietat de Binimoti que es nega a permetre el lliure pas. / Amics des Camí d'en Kane.

Maó

L’Associació d’Amics del Camí d’en Kane veu amb preocupació el retard de les administracions en les tasques de recuperació del lliure pas per aquesta via a través de les finques de Ferreries i Ciutadella.

Així ho han fet palès a les xarxes socials on destaquen la demora en temes com l’aprovació definitiva del Catàleg de Camins de Ferreries que hauria d’incloure el tram del Camí d’en Kane. El portaveu de l’Associació, Xec Pallicer, explica que sembla que el consistori no ha fet correctament els tràmits i ara s'han de reiniciar gairebé des del començament.

Un altre retard és el de la restauració del pont de Sa Bova ja que les obres havien d’estar enllestides durant l’any 2020. Aquí la culpa sembla que és de Recursos Hídrics que encara no ha fet l'informe preceptiu malgrat els mesos de demora.

També lamenten el retard en llevar la barrera de Binimoti, a la banda del camí d’Ets Alocs. Tampoc han prosperat prou les negociacions per passar pel lloc de Terra Roja ni per Santa Rita. El Consell de Menorca no es salva de les crítiques de l'Associació. L'acusen de trigar a a convocar la Comissió de Camins. La darrera s’havia de celebrar el mes d’agost per saber l’estat dels Catàlegs de camins de Menorca i els altres assumptes abans esmentats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00