Más deportes

La Volta Cicloturística Internacional de Menorca estarà dedicada a l'equip Euskaltel

Participaran corredors com Joseba Beloki, Iban Mayo o Samuel Sánchez

Arturo Sintes, al centre, va destacar el retorn de ciclistes britànics. / Volta Cicloturista Internacional de Menorca

Maó

Maó, 29 Set (EFE).- La XXI Volta Cicloturista Internacional de Menorca, que se celebrarà del 21 al 23 d'octubre amb sortida i arribada a la plaça Conquesta de Maó, dedicarà la seva edició a l'equip Euskaltel.

La Volta tindrà com a convidats aquest any corredors Joseba Beloki, Igor Antón, Samuel Sánchez i Iban Mayo, que se sumaran a la erp multicolor que durant tres dies recorrerà l'illa.

El director de la prova, Arturo Sintes, ha explicat que s'arribaran a superar els 300 inscrits amb la recuperació dels aficionats britànics que tornaran després del parèntesi de la pandèmia i la manca d'enllaços aeris amb Menorca.

Les novetats d'aquest any passen per un nou emplaçament a la plaça Conquesta de Maó, que es convertirà en escenari de les sortides i arribades dels cicloturistes i acollirà un concert de benvinguda previst pel divendres 21 i un espai per a participants amb el lliurament de dorsals. Divendres també tindrà lloc l'etapa pròleg amb visita a la fàbrica de Coinga on podran fer una degustació de productes menorquins.

La ruta per carretera inclourà la pujada a s'Enclusa per dissabte, amb un pas previ per la costa de Sant Lluís, i la pujada a Monte Toro diumenge com un dels moments culminants de la Volta Cicloturista, que fa 21 anys que és celebra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00