Sociedad

Menorca es presenta com a plató cinematogràfic a Fitur

El rodatge de "El Faro", amb Hugo Silva i Irene Montalà com a principals protagonistes, va suposar el trasllat a Menorca d'un equip de professionals format per cinquanta persones

Presentació del teaser del film "el Far"

Madrid

Amb la idea de posicionar Menorca com a plató natural per al rodatge cinematogràfic, aquest dimecres s'ha presentat a Fitur el teaser de la pel·lícula El Faro, rodada recentment a l'illa amb el suport de la Menorca Film Commission.

La presidenta del Consell, Susana Mora, ha recordat el paper desestacionalitzador de la indústria cinematogràfica, a més de ser una gran eina de promoció i un catalitzador del turisme, convertint lʻilla en reclam per als visitants de localitzacions o anunci publicitaris.

Per part seva, la directora del film, Ángeles Hernández, ha declarat que la varietat de localitzacions increïbles que ofereix l'illa, fa que la narrativa de qualsevol història s'elevi i que l'illa es converteixi en un personatge més.

El rodatge de "El Faro", amb Hugo Silva i Irene Montalà com a principals protagonistes, va suposar el trasllat a Menorca d'un equip de professionals format per cinquanta persones, que van rodar a diferents localitzacions de l'illa durant febrer i març de 2022. El productor David Matamoros parla de com va ser l’experiència.

El rodatge va comptar amb el suport de la Menorca Film Commission, l'organisme a través del qual la Fundació Foment del Turisme aspira a millorar la visibilitat i la marca Menorca al mercat internacional.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad