Sociedad

Aquest dilluns arranca el Servei de Transport a Demanda per unir Sant Lluís i la costa

L’Ajuntament de Sant Lluís assumeix el cost d’aquest servei durant els tres propers mesos

Parada de taxis de Sant Lluís

Sant Lluís

Aquest dilluns 30 de gener es posa en marxa el Servei de Transport a Demanda que unirà el litoral de Sant Lluís amb el nucli urbà durant la temporada baixa.

Aquesta iniciativa es prestarà a través de taxis, que funcionaran de manera molt similar a un autobús de línia regular. S'estableixen uns determinats horaris, i els punts de recollida seran en la seva gran majoria les parades d'autobús que estan operatives durant la temporada alta, excepte a Cap d'en Font, on s'habilita un nou punt de recollida al creuament entre el carrer Caló Blanc i la carretera de Sant Climent.

El servei serà gratuït, i per a poder-lo emprar és imprescindible disposar d'alguna targeta d'abonament de transport públic que emet el Consell Insular. El servei es posarà en marxa amb la col·laboració dels taxistes de Sant Lluís i el Consell.

Estarà en vigor fins a finals del mes d'abril de 2023, ja que a partir del mes de maig es posen en marxa les línies d'autobús regular que connecten la costa amb el nucli urbà. Una vegada esgotats els tres mesos de posada en marxa del servei, Ajuntament i taxistes analitzaran el seu funcionament, per tal d’avaluar la conveniència de posar-lo en marxa durant més temps a la propera temporada baixa.

L’Ajuntament de Sant Lluís assumeix el cost d’aquest servei de transport a demanda durant aquests tres mesos.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad