Sociedad

Menorca es promociona a Bèlgica amb l'objectiu d'atreure turisme fora del 'sol i platja'

La fira Salon des Vacaciones ha comptat aquest any amb 73.470 visitants

Promoció de Menorca a la fira Salon des Vacances

Maó

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha assistit recentment al Saló des Vacances de Brussel·les amb l'objectiu d'obrir el mercat belga per a les properes temporades.

Un dels objectius amb què s'ha promocionat l'illa com a destinació ha estat presentar-la com més enllà del sol i la platja, la diversificació del producte turístic, així com la redistribució dels fluxos, ha precisat la Fundació aquest dissabte en un comunicat.

Es tracta de la principal fira turística de Bèlgica, adreçada al públic i ha comptat amb un espai propi dins de l'expositor de Turespaña.

La FFTM ha mostrat una imatge de Menorca que fuig dels colors clàssics de l´estiu, amb la idea de presentar una oferta variada, una sèrie de productes diversificats i allunyada de la massificació.

El mercat belga comença a viatjar majoritàriament a la primavera. Els visitants a la fira han mostrat interès per qüestions relacionades amb la natura i les activitats a l'aire lliure.

Concretament, les consultes més recurrents han estat les rutes per fer senderisme i cicloturisme, el clima i la temperatura de l'aigua, així com les possibles connexions aèries.

La fira Salon des Vacaciones ha comptat aquest any amb 73.470 visitants, de manera que s'ha recuperat en bona part l'afluència de públic, tot i que encara no s'han aconseguit les xifres abans de la pandèmia.

Segons l'Associació Belga de Tour Operadors, el 2022 Espanya va ser la tercera destinació de viatge triada pels seus ciutadans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00