Sociedad

Els tallers de Menorca demanen una nova estació d'ITV al centre de l'illa

Aquesta és alguna de les peticions que L’Associació de Tallers de l´Automòbil de Menorca han fet a la consellera Montse Morlà

ITV Menorca

Maó

L’Associació de Tallers de l´Automòbil de Menorca vol que s’estableixi un codi de sol·licitud de cites que diferenciï als tallers professionals a l’hora de passar la ITV, que se’ls doni més facilitats a la segona ITV, sobretot pel que fa a incidències lleus, i que es prengui de referència el sistema que ja s'està utilitzant als vehicles especials, com poden ser els tractors.

Aquestes són algunes de les peticions que els directius de l´Associació de Tallers de l´Automòbil de Menorca han fet arribar a la consellera de Mobilitat, Montse Morlà, amb l´objectiu de millorar les incidències que els professionals de l´automoció es troben diàriament en passar la ITV dels vehicles dels clients.

Morlà i l'entitat han acordat mantenir una trobada conjunta amb els responsables de Certio a Menorca, que gestionen els serveis d'ITV a Maó i Ciutadella per analitzar les possibles propostes que es podrien implanta, com per exemple obrir una segona línia d’ITV a Ciutadella i crear una tercera estació d’ITV as Mercadal.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad