Fútbol

L'Alaior es jugarà l'ascens directe a tercera amb el Felanitx

El sorteig va deparar aquest enfrontament a partit únic

Els presidents del Felanitx, Paco Todríguez, i Alaior, Antoni Alzina, van representar als seus clubs al sorteig per l'ascens. / FFIB

Maó

L'Alaior de futbol es jugarà diumenge el seu ascens directe a Tercera RFEF contra el Felanitx. Així ho ha decidit el sorteig celebrat a la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears. També han entrat al bombo l'Alcúdia i l'Ínter Eivissa com a campions de les seves lligues respectives.

Les dues finals seran aquest diumenge a partit únic. El qui guanyi pujarà directe a Tercera Divisió Air Europa. La primera eliminatòria ha aparellat el Felanitx contra l'Alaior i jugaran a les 10.00 hores aquest diumenge a la seu neutral del camp Toni Tatxa de la Penya Arrabal. El segon matx serà el que enfrontarà Alcúdia i l'Inter Eivissa, a les 12.30 hores. Els dos partits seran retransmesos pel canal oficial de Youtube de la FFIB.

Per altra banda, la fase insular d’ascens a tercera enfrontarà a semifinals al Ferreries contra la Unión Deportiva Mahón i al Migjorn contra l’At. Villacarlos. Jugaràn aquest diumenge 2 d’abril. Els qui guanyin disputaran la gran final dijous 6 d’abril. E

l campió de la fase menorquina entrarà a la lligueta final on també hi haurà equips de les altres illes així com els campions que perdin l’eliminatòria directa d’aquest diumenge. Això permetria a l’Alaior tenir una segona opció de pujar si fracasa davant del Felanitx.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00