Sociedad

Ramon Gener torna al Teatre Principal de Maó per xerrar de l'òpera 'I Puritani'

La conferència serà aquest divendres dia 19 de maig a les 20.30 hores

Ramon Gener al Teatre Principal

Maó

El conegut divulgador musical Ramon Gener torna a Menorca per oferir una conferència sobre l’òpera “I Puritani”, de Vincenzo Bellini, òpera escollida enguany pels Amics de s’Òpera de Maó per a la seva 52ª Temporada d’Òpera.

La Fundació Menorquina de l’Òpera ha convidat a Gener per onzè any consecutiu, per tal que expliqui de manera amena i divulgativa, quins son els elements claus d’aquesta coneguda òpera bellcantista que serà la tercera vegada que es porta als escenaris a Menorca.

La conferència serà aquest divendres dia 19 de maig a les 20.30 hores al Teatre Principal de Maó, l’accés és lliure i gratuït, però s’ha de retirar prèviament l’entrada a la taquilla del Teatre Principal.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad