Sociedad

Els treballadors de l'ITV de Menorca van a la vaga

El Consell fins i tot es planteja que Certio pagui les multes dels conductors que hagin tret cita abans del venciment de l'ITV però que encara no l'hagin pogut passar

ITV Menorca

Maó

Els treballadors de les estacions d’ITV de Menorca anuncien que aniran a la vaga indefinida.

Aquest dilluns matí tant els treballadors com els responsables de l’empresa Certio, concessionària del servei, i també els representants del Consell estaven citats al Tribunal d’Arbritratge i Mediació de Balears, però l’empresa no s’hauria presentat i, per tant, si ningú hi posa remei, aquest dimarts començaria aquesta vaga indefinida del servei.

Els empleats de Certio fa temps que demanen millores salarials i menys càrrega de treball.

El conflicte de l’ITV arribava aquest dilluns també al ple del Consell Insular, amb una pregunta del conseller de Ciudadanos, Eugenio Ayuso, qui assenyalava que actualment les cites per passar la revisió tècnica de vehicles tenen una demora de 3 mesos.

La consellera de mobilitat, Montse Morlà, ha explicat que el Consell ha obert un expedient a l’empresa i que, fins i tot, s’està estudiant la possibilitat que sigui Certio qui pagui les multes de les persones que tinguin ja cita concertada amb anterioritat al venciment de l’ITV.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad