Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Gente

Àngels Andreu; hem d'acabar amb les desigualtats

La nova presidenta de Creu Roja de Maó-Es Castell ens explica quina es la situació de vulnerabilitat de part de la societat illenca

En los estudios de Radio Menorca SER / Luis Soler

Mahón

Andreu ja venia d'un ampli currículum vinculat a l'àrea social en la zona de llevant. Ara, substituint a Arturo Bagur, s'encarregarà de gestionar una entitat que ha crescut molt a Menorca després de la pandèmia.

Full de ruta: Acabar amb les desigualtats

Uns 1.200 socis i uns 240 voluntaris son un suport necessari per la molta feina que hi ha en atendre a families necessitades, per donar un cop de ma en quant a elements bàsics com habitatge o menjar, de fer costat a la gent gran que es troba tota sola i molts altres temes. Una de les prioritats serà compensar la pèrdua de poder adquisitiu en les famílies més pobres de l'illa i trencar tant com sigui possible les desigualtats socials en aquesta banda de Menorca.

Creu Roja Maó té nova presidenta i es diu Àngels Andreu

06:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685098921257/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •