Sociedad

L'enginy i la música de Marco Mezquida donen inici a la festa major de Maó

El pianista va improvisar un pregó fresc i divertit

Héctor Pons i Marco Mezquida van cridar a la gent a la festa al pregó de la Mare de Déu de Gràcia. / Instagram Ajuntament de Maó

Maó

El pianista Marco Mezquida va donar pas a les festes de Gràcia amb un pregó improvisat que va anar de menys a més i que va resultar fresc i divertit.

Mezquida va començar explicant el que li va costar acceptar la petició de ser pregoner. Anys abans ja havia refusat aquest honor quan li ho va demanar la llavors batlessa Conxa Juanola.

Posteriormente va exposar com va ser el seu creixement com a músic i com va donar a conèixer al món que era de Maó amb constants referències divertides a Ciutadella i Mallorca.

Aquest 'in crescendo' del pregó va tenir el seu punt culminant quan va interpretar al piano unes variacions sobre les cançons i temes musicals més propis de les festes. Mezquida va poder mostrar a tota la gent concentrada l'art que l'ha dut a triomfar arreu del planeta.

El cant del "Es Mahón" va posar el punt i final a aquest pregó tot i que encara quedava la lectura del band de festes i el llençament de focs artificials.

Avui la festa comença a partit de les quatre del capvespre i s'allargarà fins a la matinada.

El pianista de Maó va tocar unes variacions sobre els temes més populars de les festes. / Instagram Ajuntament de Maó

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00