Sociedad

El PSOE demana a la consellera Marta Vidal que es disculpi per ocupar una plaça d'aparcament públic per a vehicles elèctrics

El lloc hauria de ser per a cotxes de l'Administració i l'empra pel seu vehicle privat

Així s'ha bloquejat la plaça d'aparcament per a us exclusiu de la consellera Marta Vidal. / rADIO mALLORCA

Maó

El PSOE ha denunciat que la consellera dHabitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, s'ha apropiat d'un aparcament públic amb punt de càrrega elèctrica dels vehicles de la seva conselleria i per això, demanen una disculpa pública. El portaveu adjunt del PSOE, Marc Pons, ha demanat a la consellera que es disculpi públicament després de saber-se que s'ha apropiat un aparcament públic amb punt de càrrega elèctrica a la Direcció General de Transports, destinat als vehicles públics de la seva conselleria per el servei dinspecció.

"Actituds com aquestes demanen ser reprovades i una disculpa pública per part de la consellera, i el compromís que aquestes no poden ser maneres d'actuar", ha assenyalat Pons. De fet, la plaça de pàrquing està reservada amb la matrícula del vehicle de la consellera, fet que segons Pons “exemplifica la visió que té Marta Vidal del que significa la gestió pública, on per sobre de l'interès general hi ha l'interès particular de la pròpia consellera”.

A més, el portaveu adjunt ha criticat l'actitud de la consellera, "qui s'apropia d'aquesta plaça d'aparcament quan només fa dos mesos que està al càrrec fins al punt de fer-se propis espais que són comuns" Pons ha afegit que fins i tot aquest fet està "perjudicant els mateixos serveis i funcionaris que realment treballen cada dia dins de la conselleria".

Els socialistes han qualificat aquest fet d'"un error més" per part de la consellera, Per als socialistes, després que es va saber que "va mentir sobre la reunió amb un intermediari d'un fons voltor beneficiat en l'operació de Metrovacesa", o després que aquesta setmana "hagi comptat només amb la part empresarial per consensuar mesures per al futur" decret llei d'habitatge".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00