Sociedad

L'AEMET activa l'alerta per rissagues a Menorca

L'alerta estarà vigent entre les 11h i les 17h d'aquest dilluns

'Rissaga' en Ciutadella

Maó

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears ha activat l'avís groc per a aquest dilluns a Menorca per risc de rissagues entre les 11.00 i les 16.59 hores.

Segons ha informat Aemet en un missatge a la xarxa social X (abans Twitter), l'avís respon a possibles oscil·lacions del nivell del mar, que poden arribar als 0,9 metres a les costes de Menorca.

TEMPERATURES MÍNIMES D'11 I 14 GRAUS A MALLORCA

D'altra banda, ahir a la matinada Aemet ha registrat temperatures mínimes d'11 graus a Escorca; 14, a Lluc, i 16, a Campos, Petra, Palma Universitat, Sineu i Artà.

Així mateix, en altres punts de l'illa la temperatura mínima registrada s'ha quedat a 17 --Binissalem, Manacor, Ses Salines i Sa Pobla-- i 18 graus --Muro, Calvià, Aeroport de Palma, Santa Maria, Llucmajor, Alfàbia i Són Servera--.

Igualment, a Mallorca les temperatures mínimes d'aquest diumenge han arribat a 20, 21 i 23 graus a zones com Capdepera, Platja de Palma, Port de Sóller i Cabrera.

Per la seva banda, les temperatures mínimes a Menorca han oscil·lat entre els 16 graus, a l'aeroport de Menorca; 17, Cala Galdana; 19 És Mercadal; 20, Ciutadella, i 21, La Mola.

A Eivissa s'ha registrat una temperatura mínima de 17 graus a Sant Joan; 18, Sant Antoni; 19, Eivissa; 21, Aeroport, i 23, a Formentera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00