Política

Preocupació al Govern pel nou retard dels viatges de l’Imserso

Un nou retard podria ocasionar el tancament d’establiments i la manca d’activitats especialitzades els mesos d’octubre a desembre

SER Menorca

Maó

El Govern balear mostra la seva preocupació pel nou retard en els viatges del programa de l'Imserso, després que aquest dilluns el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals decidís mantenir la suspensió dels tres lots de l'Imserso per a la temporada 2023/2024 després dels recursos de Soltour, Nautalia i Mundiplan.

El conseller de Turisme, Jaume Bauzà, alerta que aquest nou retard podria ocasionar el tancament d’establiments i la manca d’activitats especialitzades els mesos d’octubre a desembre, un període clau perquè l’activitat econòmica es mantingui en els mesos de menor afluència turística.

El manteniment de la suspensió, afirma Bauzà, és una mala notícia per a les empreses i els treballadors, i insta el Govern d'Espanya a que treballi per tal que el programa es posi en marxa el més aviat possible.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00