Baloncesto

L'Hestia perd la final del Trofeu AON Illes balears davant del Palmer Mallorca (73-71)

Alderete va tenir un darrer llençament per a guanyar el partit

L'Hestia Menorca va estar molt espès en atac i no va poder revalidar el títol del Trofeu AON Illes Balears. / FBIB

Maó

L’Hestia Menorca va perdre ahir la final del Trofeu AON Illes Balears davant del Palmer Mallorca per 73-71. Els mallorquins van dominar de cap a peus. Els de Javi Zamora, molt desencertats en atac només van anotar 8 punts en els primers 10 minuts arribant a fallar quatre tirs lliures seguits. En el segon quart els menorquins van reaccionar i es van atracar a només dos punts (20-18). Però va ser un miratge. El Palmer va prèmer en defensa i es va tornar a marxar al marcador. 34-27 al descans.

A la represa el Palmer encara va agafar més avantatge fins el 55-43. Però la lluita fins al final i la fe són innegociables en els equips de Zamora i l’Hestia, més a empentes que amb un bon joc continuat va aconseguir tenir el darrer atac per empatar o fins i tot guanyar el partit. Alderete va intentar el llançament de tres però la pilota no va entrar i el títol va marxar cap a Mallorca.

El tècnic de l’Hestia, Javi Zamora, dona a aquest torneig un valor relatiu ja que entén que estem a pretemporada i que el més important és arribar a l’inici de la temporada oficial amb tots els efectius al millor nivell possible. En aquest sentit, l’entrenador no va fer jugar ni un segon a Omar Lo que només porta una setmana entrenant amb l’equip. També va reservar durant molts minuts a Demers a la final tot i que també sembla que ha de ser un jugador important en els esquemes de Zamora.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00