Más deportes

La Trail dels Fars Nocturna és per a Davide Bonato i Clara Coll

A la distància de 13 kilòmetres els guanyadors van ser Mari Allès i Manuel Domínguez

La calor i la humitat van fer estralls entre els corredors de la prova. / Elitechip

Maó

La ciutadellenca Clara Coll i l'italià Davide Bonato van ser els més ràpids a la prova dels 23KM de la Trail dels Fras Nocturna disputada la nit de divendres entre el far de Favàritx i la base de San Isidro que va estar marcada per la humitat i la calor que va complicar encara més el repte. La ciutallenca Mari Allès i el joveníssim Manuel Domínguez van ser els amos dels 13KM.

Els 23KM van arrencar molt ràpids encara que la temperatura i la humitat va penalitzar diversos participants, amb alguns abandonaments inclosos, mentre el grup capdavanter anava ampliant avantatge. L'italià Bonato va sorprendre propis i estranys prenent la davantera des del principi i arribant a meta amb un temps de 1:41:25. En el duel per la plata, Rubén Bobillo va atacar Joan Florit i Miquel Torres després d'Es Grau, i als tobogans de la zona de Camí de Cavalls va assegurar la segona plaça (1:42:52), deixant l'alaiorenc tercer (1: 43:01).

En dones, gran exhibició de Clara Coll, amb pèrdua inclosa i creuant la meta amb un temps de 2:06:57, amb ampli avantatge sobre Sylvia Roters, qui per moments va portar la davantera a la cursa (2:15:02). Laura Ruiz va completar el podi amb 2.17.38.

A la distància de 13KM, la sortida va ser a Es Grau, gairebé sense res de vent, i amb la nit ben entrada. Després d'una primera volta pel poblat, el jove Manuel Domínguez no va donar opcions als seus rivals imposant-se amb un temps de 56.36. Tres minuts després va arribar Migue Huguet, mentre que Guillem Bagur va aconseguir el bronze amb 1.01.54.

A les dones, domini total de l'experimentada Mari Allès, guanyadora amb un crono de 1:08:05, seguida de l'alemanya Fanny Soekeland (1:10:58) i de Maria Fiol amb 1:12:55.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00