Más deportes

Arriba l'Artiem Half Menorca Triatló 2023

Es disputarà diumenge al matí a Fornells

Es tracta del triatló més famós i popular que es disputa a Menorca. / Cadena SER

Maó

Aquest diumenge es disputarà el triatló més important de l’illa. Es tracta de l’Artiem Half Menorca que es farà a Fornells. A la distància llarga els participants hauran de fer 1,9 kilòmetres nedant, 81 en bicicleta i 21 corrents. A la prova curta les distàncies seran 1.000 metres nadant, 34 kilòmetres en bicicleta i 9 corrent. Els primers sortiran a les 7.30 del matí del Port de Fornells i els segons ho faran mitja hora després.

Enguany la competició tindrà una vessant solidària col·laborant amb Aspanob, l’associació que té cura de les famílies que tenen un fillet que pateix una malaltia oncològica. Víctor Mayans, portaveu dels hotels Artiem, explica que es pot col·laborar amb aquesta iniciativa fent una aportació econòmica, participant en un sorteig o comprant uns bidons d'aigua solidaris per cinc euros.

La meta és ajudar econòmicament a pagar les despeses que implica per aquestes famílies haver-se de desplaçar a Mallorca per a que els fillets puguin seguir el tractament mèdic necessari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00