Más deportes

Triay i Ortega ja són a semifinals del Masters de Madrid

Han superat per 6-2 i 6-3 a Ustero i Alonso

Gemma Triay celebrava així el triomf als quarts de final de Madrid. / World Padel Tour

Maó

L’alaiorenca Gemma Triay i la seva companya Marta Ortega ja són a les semifinals del Master de Madrid del World Padel Tour en superar aquest divendres en el primer partit del dia a Andrea Ustero i Alejandra Alonso per 6-2 i 6-3 als quarts de final.

La menorquina i la seva companya han entrat fredes al partit. Al primer joc han encaixat un break, però després han encadenat 5 jocs consecutius demostrant que no anaven a deixar escapar el partit. El set ha acabat 6-2.

El segon parcial ha començat igual, amb un break d’Ustero i Alonso. Aquesta parella s’ha posat 0-2, però Triay i Ortega han posat la directa i amb un parcial de 6-1 han tancat el set i el matx.

Demà jugaran la semifinal contra qui guanyi el partit entre Virginia Riera i Tamara Icardo contra Ale Salazar i Sofia Araujo. Un triomf d’aquestes últimes permetria veure un dels partits més esperats al circuit entre les dues excompanyes, Triay i Salazar després de com van trencar la parella que ha dominat el pàdel mundial els darrers dos anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00