Más deportes

Judith Álvarez es penja el bronze a la Lliga Nacional de Karate

Tot i perdre el primer combat la menorquina va reaccionar de forma espectacular

La karateca menorquina va aconseguir la medalla de bronze a Gijón. / Federación Española de Karate

Maó

La jove karateca del Físics de Ciutadella Judith Álvarez va aconseguir la medalla de bronze a la Lliga Nacional de Karate disputada aquest cap de setmana a Gijón. Álvarez va arrencar el campionat amb una derrota davant la finalista de la categoria cadet, però va poder disputar la repesca, la qual va saber aprofitar i va superar els tres combats següents fins a aconseguir el bronze. Menys sort van tenir els cadets del Físics Roman Sintes i Miranda Herrero que van caure a la fase classificatòria.

Aquest proper cap de setmana, cinc karateques del Físics: Adelaida Herrero, Gabriela Loaiza, Queralt Capó, Judith Álvarez i Marc Jaume han estat convocats per la Federació Balear de Karate per participar a la “III Mallorca Cup” organitzada conjuntament entre les federacions balear i espanyola. Allí també es concentraran els esportistes que competiran al campionat del món en pocs dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00