Fútbol

Alaior i Mercadal volen mantenir el seu bon inici de lliga

Els de Sant Martí tenen nou porter, Neil de Jesús

El porter és el darrer fitxatge de l'equip de Lluís Vidal. / CE Mercadal

Maó

A la tercera divisió de futbol Alaior i Mercadal cerquen aquest cap de setmana mantenir el seu bon inici de temporada on ja sumen 6 punts en tres partits. Dissabte a les 18.00 els de Lluís Vidal visiten el camp del Collerense. Els mallorquins han fet un inici de campanya molt fluix i només han sumat un punt als dos darrers partits. Això permet albirar un partit accessible pels menorquins. A destacar que per aquest matx Vidal ja podrà comptar amb el seu darrer fitxatge, el porter Neil de Jesús, nascut als Estats Units però que també té la nacionalitat britànica, que ve a substituir a Martín Adagio qui ha deixat l’equip per motius personals.

Diumenge serà el torn de l’Alaior que rebrà a Los Pinos a un Soller que ha començat molt malament la lliga amb un empat i dues derrotes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00