Política

Menorca rebrà 75,2 milions d'euros dels pressupostos de la Comunitat Autònoma

Vilafranca ha posat en valor “l’esforç addicional del Govern” per la partida extraordinària de 4 milions d’euros per a projectes que s’emmarquin en la Llei Menorca Reserva de la Biosfera

Vilafranca reunit amb membres del Govern / Redac

Maó

El Consell de Menorca rebrà 75,2 milions d'euros dels pressupostos de la Comunitat Autònoma per al 2024. Són 3,7 milions més que a l'actual exercici, amb un increment del 5,1 %.

Les dades es coneixien aquest dimecres després de la reunió mantinguda entre el president del Consell de Menorca, Adolfo Vilafranca, i el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern, Toni Costa, i el director general de Pressupostos i Finançament, Bartomeu Alcover.

Durant la reunió es van analitzar els projectes i les inversions que es realitzaran a Menorca amb l'aprovació dels pressupostos generals de la Comunitat Autònoma de 2024.

Vilafranca destacava la partida extraordinària de 4 milions dʻeuros per a projectes relacionats amb la Reserva de Biosfera. "La llei no obliga a fer-ho, per la qual cosa agraïm el compromís del Govern balear en aquest sentit", assenyalava, i destacava la importància que el Consell pugui decidir a què destinar aquests fons "per garantir que vagin als projectes que realment necessita Menorca”.

Els 4 milions d'euros seran independents d'altres projectes que el Consell presentarà per al finançament a través de l'Impost de Turisme Sostenible.

"Les dues administracions fem una aposta per la sostenibilitat i el medi ambient", remarcava finalment Vilafranca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00