Fútbol

Alaior i Mercadal guanyen

Els equips menorquins de Tercera RFEF es situen a la zona mitja de la taula

Els jugadors i l'afició de Sant Martí van poder cantar el gol del triomf al darrer suspir del partit. / CE Mercadal.

Maó

Cap de setmana rodó pels equips menorquins de Tercera RFEF ja que Alaior i Mercadal van guanyar. Els de Sant Martí van obrir el marcador davant del Santanyí al minut 35 amb un gol de Karim. Però al 36 empatava pels mallorquins Marío. Va haver de ser Ignasi Dalmedo al minut 87 qui va donar el triomf als menorquins.

Pel que fa a l’Alaior, els de Moyano van guanyar 0-2 al camp del Binissalem. Angel i Mario a la segona part van materialitzar el segon triomf consecutiu dels blanc-i-negres que els situa a la zona tranquil·la de la classificació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00