Más deportes

Nit per a l'èpica europea per a l'Avarca de Menorca

L'equip juga a Nantes amb la intenció de remuntar el 0-3 de l'anada

La central brasilera de l'Avarca, Marcella Amaral, va ser un mur davant de l'Emevé de Lugo. / RFEVB

Maó

L’Avarca de Menorca disputa aquest vespre el partit de tornada dels setzens de final de la CEV Challenge Cup. Les menorquines jugaran a Nantes contra el Neptunes. Les de Bep Llorens tenen la difícil tasca de remuntar el 0-3 de l’anada. Això passa per guanyar avui per 1-3 ó 0-3 i forçar un set d’or que també s’hauria de guanyar.

Pel que fa a la Liga Iberdrola val a dir que la central brasilera Marcella Amaral ha estat designada, una setmana més, membre de l’equip ideal de la competició pel seu gran paper aquest passat dissabte davant de l’Emevé Lugo.

Equip ideal de la desena jornada de la Liga Iberdrola / RFEVB

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00