Más deportes

L'Avarca guanya a Sant Cugat i gairebé sentencia l'accés a semifinals

Les ciutadellenques es juguen el liderat de la Liga Iberdrola aquest dimecres

Les illenques van aconseguir un triomf de rpestigi a la pista del Sant Cugat. / RFEVB

Maó

A la Liga Iberdrola de vòlei femení l’Avarca de Menorca va guanyar a la pista del tercer classificat, el Sant Cugat, i gairebé ha assegurat acabar la fase regular com a primer o segon la qual cosa els permetrà entrar als play off directament a semifinals. L’Avarca té 9 punts d’avantatge sobre el Sant Cugat quan només queden 15 per jugar,

El triomf a la pista catalana es va aconseguir al tie break tot i que es podria haver finiquitat abans. Les illenques van guanyar els dos primers sets 22-25 i 23-25, però a l’igual que va passar a la Copa davant del mateix rival, es van deixar empatar, 25-19 i 26-24. Al set d’or les de Bep Llorens no van donar opció i van dominar clarament fins el 15-9 final.

Però la satisfacció per la victòria només ha durat uns instants perquè l’equip menorquí ja prepara el partit d’aquest dimecres a casa davant de l’Hidramar Gran Canaria que ha de decidir qui acaba la fase regular com a primer amb avantatge de camp a tos els play off.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00