Baloncesto

L'Hestia Menorca lluita fins al final davant de l'Estudiantes però perd (67-75) en un polèmic darrer minut

Dues faltes personals i una tècnica descalificant contra els menorquins els van deixar sense opcions amb 55 segons per jugar

Stevic i Arteaga amb 35 punts entre els dos van aguantar a l'Hestia dins del partit fins al final. / Hestia Menorca

Maó

L’Hestia Menorca de LEB Or va perdre a casa davant de l’Estudiantes en un partit molt disputat que es va decidir amb les decisions arbitrals al darrer minut que van permetre als madrilenys imposar-se 67-75. El partit va veure com l’Estudiantes de seguida es posava per davant, però en cap moment va poder escapar-se al marcador per la bona feina dels locals. Al descans el marcador era 30-43, però a la fi del tercer període el lluminós reflectia un 52-56 que ho deixava tot per decidir.

I així va ser fins al darrer minut al que es va entrar amb els visitants cinc punts per davant. Però amb 55 segons per jugar dues faltes polèmiques en contra d'Aretaga i Stevic de l’Hestia i una antiesportiva amb expulsió per a Javi Zamora van permetre assegurar la victòria forastera. El tècnic illenc, en acabar, va criticar durament els àrbitres i va demanar que la competició cuidi més aquest aspecte. de la competició.

Tot i la derrota, l’Hestia manté un coixí de dues victòries sobre el descens.

A la lliga EBA el CB Es Castell va guanyar a la pista del Roser de Barcelona por 48-67.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00