Baloncesto

Oliver Stevic aposta per un Hestia que es mantindrà a la LEB Or

L'equip aprofita la jornada de descans per a fer exercicis de càrrega de cara al tram final de la temporada

El pivot serbi creu fermament en que el potencial de l'Hestia els permetrà mantenir la categoria. / Cadena SER

Maó

La LEB Or de bàsquet té setmana de secans per la finestra de seleccions. Això ho està aprofitant l’Hestia per fer uns entrenaments de càrrega de cara a afrontar la part final de la temporada amb més força i ser mes competitius en aquest moment decisiu. Val a dir que quan torni la competició els equips hauran ed jugar quatre partits en dues setmanes.

La meta està en 12 ó 13 victòries, la xifra que es considera que assegurarà mantenir la categoria. El pivot serbi Oliver Stevic està convençut que es podrà aconseguir aquest objectiu ja que, fins i tot el calendari els és favorable. Stevic ha recordat que els equips que són rivals directes a la lluita per la salvació han de passar per Bintaufa i, a més, l'Hestia ha millorat molt des que va començar la temporada. El serbi té clar que l'equip es mantindrà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00