Baloncesto

L'Hestia inicia a Bintaufa contra el Guipuzkoa el tram final de la lliga

Pablo Suárez fa una crida a l'afició per omplir el Pavelló Menorca i pressionar a l'equip basc

L'equip menorquí va plantar cara al Guipuzkoa a la primera volta i només va cedir en el darrer quart del partit. / Hestia Menorca

Maó

L’Hestia Menorca de la LEB Or inicia aquest cap de setmana el tram final de la lliga amb l’objectiu de salvar-se. Són tretze partits on els de Javi Zamora haurien d’aconseguir cinc o sis triomfs per confirmar la categoria. El primer matx serà aquest diumenge a les cinc del capvespre quan ens visitarà el Guipuzkoa, un equip amb passat ACB. Serà el primer matx després de la marxa de Yomi i caldrà veure com afecta a les rotacions en el joc interior.

El base de l’Hestia Pablo Suárez fa una crida a l’afició per competir millor contra l’esquadra basca. El jugador recorda que fins i tot equips capdavanters com l'Estudiantes vanhaver de patir força al Pavelló Menorca perque la pressió del públic es nota a la pista.

A la Liga EBA el CB Es Castell visita dissabte la pista del VIC.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00