Más deportes

1,8 milions d'euros per a renovar totalment la pista d'atletisme de Maó

Les obres haurien d'estar acabades abans de final d'any

Les autoritats han presentat aquest dimecres el projecte de la remodelació de la pista d'atletisme de Maó. / Ajuntament de Maó

Consell insular i Ajuntament de Maó invertiran 1,8 milions d’euros en una millora integral de la pista d’atletisme de Maó. Es canviarà el tartan que mantindrà els sis carrers, però es farà un paviment nou a l’exterior. Es posarà un carrer d’entrenament i una coa de sortida pel final de les proves de velocitat. A més es construirà una grada per seguir les proves. També es tornarà a sembrar la zona de gespa per a que es pugui seguir jugant al rugbi i s’instal·larà un nou sistema de rec per cuidar-la.

En un principi les obres es licitaran aquest estiu i haurien d’haver acabat abans d’acabar l’any. Aquesta inversió era necessària per mantenir la homologació de la pista per a que pugui acollir proves oficials.

En aquest sentit, el president del Consell, Adolfo Vilafranca, apunta que això ha de permetre atreure turistes per interès esportiu i posa com exemple els Campionats d’Espanya absoluts de curses de fons que Maó acollirà el maig de 2025.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00