Sociedad

L'òpera La Bohème també es podrà veure des del carrer

La iniciativa Ópera al Carrer arribarà al carrer de ses Moreres el dia 7 de juny a les 21 hores

Enguany serà el desè any en que es podrà gaudir de l'Òpera al carrer. / SER Menorca

Els carrers de Maó es preparen per acollir un any més l’Òpera al carrer, que permetrà seguir en directe l’òpera La Bohème de Giacomo Puccini, representada contemporàniament sobre l’escenari del Teatre Principal de Maó el pròxim 7 de juny a partir de les 21 hores.

“La representació de l’òpera La Bohème coincideix amb el centenari de la mort del seu autor, Giacomo Puccini, i estam molt contents de poder representar-la al teatre d’òpera més antic d’Espanya amb un elenc formidable els dies 7 i 9 de juny i a més a més obrir la possibilitat d’apropar-la a tothom amb aquesta iniciativa que enguany celebra deu anys amb un balanç molt positiu” comenta Joaquín Comas, representant de l’Associació Amics de s’Òpera i de la Fundació Menorquina de s’Òpera.

“L’objectiu és que la limitació d’espai no signifiqui una limitació per accedir a l’òpera” afirma el batle de Maó, Héctor Pons, i president de la Fundació del Teatre Principal de Maó, que aposta per continuar promovent l’òpera a Menorca amb activitats dedicades a aquesta més enllà de les seves representacions sobre l’escenari, com és la recuperació i investigació del patrimoni històric d’òpera a l'illa.

La retransmissió d’aquesta reconeguda obra italiana tindrà lloc al carrer de ses Moreres mitjançant la instal·lació d’una gran pantalla a partir de les 21 hores. Com a novetat, enguany augmentarà el seu aforament i s’habilitaran prop de 700 localitats pels interessats.

Les entrades, totalment gratuïtes, es podran recollir a les taquilles del Teatre Principal de Maó en horari d’11.30 a 13.30 h amb un límit màxim de 4 entrades per persona.

L’elenc de La Bohème estarà format pel tenor Iván Ayon Rivas, que interpretarà el paper de Rodolfo; la soprano Carolina López Moreno, que interpretarà a Mimí; la també soprano Enkeleda Kamani. qui donarà vida a Musetta, els barítons Davide Luciano i Carles Pachón, que interpretaran el paper de Marcello i Schaunard. Finalment, els baixos Roberto Lorenzi i Fernando Latorre, seran Colline i Benoït/Alcindoro. Toni Seguí, Edu Cendán i Arnau Tarragó, seran els 'comprimaris'. A més a més, també comptaran amb la direcció musical de l’italià Francesco Lanzillotta, la direcció d’escena de Massimo Gasparon, els músics de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears (OSIB) i el cor d’Amics de s’Òpera, dirigit per Cristina Álvarez.

Òpera al carrer és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Maó i la Fundació Teatre Principal de Maó que compta amb la col·laboració de la Fundació Menorquina d’Òpera de Maó, l’Associació Amics de s'Òpera i el suport de Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00