Política

El Govern implantarà el cicle de FP de Navegació al Centre del Mar de Menorca

Des del Govern han ressaltat que es recull la petició d'una proposta parlamentària aprovada el mes d'abril passat

El Conseller Vera de visita a l'Illa del Rei

La Conselleria d'Educació i Universitats implantarà el cicle de Formació Professional de Navegació al Centre del Mar de Maó, segons ha anunciat el conseller, Antoni Vera, en una visita a les instal·lacions aquest dimarts.

Des del Govern han ressaltat que es recull la petició d'una proposta parlamentària aprovada el mes d'abril passat. Segons Vera, l'ampliació del Centre del Mar serà una realitat al proper pla d'infraestructures, per poder implantar els estudis.

Vera ha estat acompanyat a la visita per la directora territorial d'Educació a Menorca, Alexandra Marquès, així com el director del centre, Joan Laureà Florit. A més, s'ha desplaçat fins a l'illa Plana i l'illa del Rei on s'ha entrevistat amb José María Cardona Natta, el primer director del Centre del Mar.

El conseller Vera ha realitzat aquesta visita després d'estar a les escoles públiques Maria Lluïsa Serra i Antoni Joan Alemany de Maó. Posteriorment, ha visitat l'escola bressol de Sant Climent de Sant Climent, l'Escola d'Arts de Maó i l'extensió de la UIB a Menorca.

D'aquesta manera, es donen per finalitzades totes les visites als centres públics i concertats a Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00