Sociedad

Detingut un home a Ciutadella per amenaçar de mort amb un ganivet a un pare i el seu fill

Els fets van ocórrer dimarts passat a la tarda, quan un pare i el seu fill van anar a casa d'un home a recriminar-li un deute de 2.000 euros per la compravenda d'una motocicleta que no els va ser entregada

Imatge de l'arma emprada

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han detingut un home espanyol de 27 anys, amb nombrosos antecedents policials com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i estafa.

Els fets van ocórrer dimarts passat a la tarda, quan un pare i el seu fill van anar a casa d'un home a recriminar-li un deute de 2.000 euros per la compravenda d'una motocicleta que no els va ser entregada.

En adonar-se de l'engany van voler recuperar els diners entregats i va ser en aquell moment quan l'home sorprenentment va esgrimir un ganivet tipus punxó amb un fil de més de 6 centímetres i va amenaçar-los de mort.

Posteriorment el detingut es va desfer de la navalla i es va iniciar una baralla derivant en ferides lleus tots ells, fins i tot un altre testimoni que estava al lloc intentant mediar entre les parts.

La Policia Nacional va començar posteriorment una investigació, i a la tarda dimecres, van procedir a la detenció de l’agressor per amenaces greus amb arma blanca i estafa.

En les properes hores passarà a disposició el detingut al jutjat d'instrucció de guàrdia a Ciutadella, la investigació continuarà oberta fins al total aclariment dels fets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00