Sociedad

El Consell organitza una campanya per incentivar el consum de gamba de Menorca amb la cuinera Blanca Mayandia

Es realitzaran dos showcookings a Maó i Ciutadella els dies 7 i 8 de juny

Blanca Mayandía / Made in Menorca

l departament d'Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca organitza una campanya per incentivar el consum de gamba de Menorca. "L'objectiu és posar en valor el consum d'aquest producte, del qual aquest any hi ha un excedent i, a la vegada, conscienciar als consumidors sobre la compra del producte local i de quilòmetre zero", explica la consellera d'Economia i Serveis Generals de Menorca, Maria Antònia Taltavull.

D'aquesta manera, es realitzaran dos showcookings de la mà de la cuinera Blanca Mayandía. El primer serà el 7 de juny al Mercat del Peix de Maó, a les 11 hores, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat i de la Confraria de pescadors de Maó. Allà es farà un sorteig de 2 quilos de gamba pels assistents i compradors de peix d'aquell dia.

El segon showcooking es farà el 8 de juny al Mercat del Peix de Ciutadella, a les 11:00 hores, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ciutadella i de la Confraria de Pescadors de Ciutadella. Allà també es farà un sorteig de 2 quilos de gamba pels assistents i compradors de peix.

Blanca Mayandía és cuinera, professora universitària, formadora i assessora de tot el que tengui a veure amb la gastronomia i la cuina. D'arrels menorquines, és una ferma defensora del producte Made in Menorca, col·laboradora de la Revista Oliaigua i ambaixadora de Made in Menorca i Menorca Regió Gastronòmica. Va fer amb col·laboració del Consell Insular el programa Blanca en Menorca, format per 10 capítols per Canal Cocina.

Durant les seves accions als mercats cuinarà "gazpachuelo" de gamba amb tartar i crudités, així com "migas" de llonguets amb gambes i botifarró de Menorca.

La cuinera i la consellera d'Economia i Serveis Generals atendran els mitjans que ho desitgin durant l'acte previst a Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00