Sociedad

L’IBAVI lliura els primers habitatges de la nova promoció de protecció pública a Es Migjorn Gran

La promoció consta de cinc habitatges de dos dormitoris i quatre d’un dormitori

Habitatge de protecció pública a Es Migjorn

L’Institut Balear de l’Habitatge va lliurar aquest dimecres els primers habitatges d’una nova promoció de protecció pública ubicada a Es Migjorn Gran. Es tracta d’un edifici amb nou habitatges plurifamiliars, amb els seus serveis comuns corresponents, situat a Sa Travessera Nova i l’Avinguda Binicudrell del municipi.

Aquesta és la primera promoció d’habitatge públic de l’IBAVI a Es Migjorn Gran i consta de nou habitatges, un dels quals adaptat per a persones amb discapacitat. El pressupost d’execució d’obra ha estat de prop de 1,3 milions d’euros i ha comptat amb part del finançament dels fons europeus Next Generation.

L’edifici , amb una superfície total construïda de 698 metres quadrats, es divideix en dos volums de dimensions similars de planta baixa i dues plantes pis.

Tots els habitatges tenen doble orientació a fi de facilitar la ventilació creuada i el màxim aprofitament de les condicions climàtiques del lloc per minimitzar la despesa energètica i maximitzar el confort bioclimàtic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00