Sociedad

4,2 milions per a construir el centre integrat de FP a Ciutadella

El Consell de Govern ha aprovat avui la despesa per a la licitació d'unes obres que han de durar dos anys

L'antiga estació marítima de Ciutadella es reconvertirà en un centre integrat de Formació Professional d'hosteleria. / Google Maps

El Consell de Govern ha autoritzat a l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) una despesa màxima de 4,2 milions d’euros per licitar les obres de construcció del nou centre integrat de formació professional a l’antiga estació marítima de Ciutadella.

La partida per enguany és de 614.805,91 euros i per a l’any que ve, de 3.611.984,72 €. El termini d’execució de les obres d’aquesta infraestructura és de dos anys.

El nou centre integrat albergarà els cicles formatius següents: Activitats de Forn i Pastisseria; Cuina i Restauració; Serveis en Restauració; tècnic en Cuina i Gastronomia; tècnic en Forn, Pastisseria i Confiteria; Direcció de Cuina; Gestió d’Allotjaments Turístics, i Guia, Informació i Assistència turístiques.

D’aquesta manera, Ciutadella comptarà amb un centre integrat de formació professional i podrà donar sortida a la demanda creixent que hi ha d’aquests estudis . Actualment, només hi ha un centre d’aquestes característiques a l’illa i està situat a Maó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00