Sociedad

Es presenta la XXXV Escola de Salut Pública de Menorca

Es farà al Llatzeret del 18 al 25 de setembre

El Consell Insular ha acollit la presentació de la nova edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca. / CIME

Del 18 al 25 de setembre, el Llatzeret de Maó acollirà la XXXV Escola de Salut Pública de Menorca. Des de fa tres dècades, l'Escola s'ha consolidat com un referent nacional i és l'única d’aquest tipus a Espanya.

L’Escola comptarà enguany amb un programa que inclou 8 cursos i 15 trobades, dues de les quals són d'àmbit internacional, que proporcionaran un espai interdisciplinari per a la formació i el debat en temes rellevants de salut pública per a professionals i estudiants.

El Consell Acadèmic de l'Escola ha estat l'encarregat de seleccionar els cursos i trobades d'entre les 66 propostes rebudes.

Cal destacra les trobades europees com el projecte de salut per a fillets per a prevenir la obesitat infantil i un altre ja per a totes els edats per tractar de prevenir el càncer i altres malalties no transmissibles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00