Más deportes

Arnau Ribé (Lô Esport Menorca) anirà al Campionat d'Espanya absolut d'atletisme

Va llençar la javelina a 65,11 metres el que li val la mínima per lluitar contra els millors a nivell estatal

El llençador del Lô Esport Menorca serà al Campionat d'Espanya absolut. / FED'AIB

L'atleta del Lô Esport Menorca, Arnau Ribé, va realitzar el cap de setmana passat el seu millor llançament de javelina de sempre a Santa Coloma de Gramenet, i va arribar als 65.11m. Això suposa la mínima per participar al seu primer Campionat d'Espanya absolut a l'aire lliure el proper 29 i 30 de juny a La Nucia, Alacant.

Arnau Ribé explica que això li permetrà anar a La Nucia on podrà comeptir amb els millors llençadors espanyols el que, per ell, implicarà una grane xperiència de cara al futur.

Ribé també explica els objectius i campionats d’aquest tram final de la temporada. Abans de La Nucia disputarà el Campioant de Catalunya on vol agafar bones sensacions de cara a la competició estatal.

Encara en atletisme, l'Ajuntament de Maó ha aprovat aquest dilluns la licitació de les obres de reforma i millora a les instal·lacions de la pista municipal. Les empreses interessades disposen de 20 dies naturals per presentar-se a l’oferta. Les obres són promogudes per l'Ajuntament de Maó, gràcies a un conveni signat amb el Consell de Menorca, arran del qual l'Administració insular aportarà 1.500.000 euros i el Consistori maonès, 270.120,38 euros.

Sigue el canal de Carrusel en WhatsApp
¡Bienvenido al canal de Whatsapp de Carrusel! Toda la emoción del deporte, EN DIRECTO. Dirige Dani Garrido

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00