Sociedad

Els Mossos investiguen l'homicidi d'un home a Salou

La víctima va morir de manera violenta per arma de foc. Hi ha un detingut

Vehicles dels Mossos d'Esquadra / ACN

Salou

Els fets van passar ahir dilluns gairebé a les onze de la nit al carrer Saragossa, en una zona d'oci molt concorreguda, on un home va perdre la vida per arma de foc. Quan va arribar la Policia Local, un grup de ciutadans tenia retingut a un individu després d'haver-lo reduït.

Els Mossos han detingut aquest home, de 32 anys, per la seva implicació malgrat que es desconeix en quin grau. La DIC ja ha obert una investigació. Al lloc dels fets s'hi van adreçar diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però no van poder reanimar la víctima, que va acabar morint.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad