Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça és un equip que no sap jugar com un equip petit, ni té jugadors per jugar com un equip gran"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del Barça contra el Celta amb Ramon Besa, Xavi Vilajoana i Juliana Garcia

"El Barça és un equip que no sap jugar com un equip petit, ni té jugadors per jugar com un equip gran"

26:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652274156847/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha guanyat al Celta de Vigo al Camp Nou per 3-1, tot i que el joc de l'equip no va acabar de convèncer als aficionats ni al mateix Xavi Hernández. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues! hem analitzat el partit amb Ramon Besa, Juliana Garcia i Xavi Vilajoana. "Crec que el Barça fa uns sis partits que no convenç amb la forma de jugar i és normal que els aficionats no estiguin satisfets", ha valorat la Garcia, mentre que Vilajoana ha afegit que va veure "un equip molt desordenat sense pilota, si el Celta hagués estat més encertat haguéssim patit molt més".

Ramon Besa també ha destacat que el Barça ara mateix no ha de pensar en títols. "El Barça és un equip que no sap jugar com un equip petit, ni té jugadors per jugar com un equip gran", ha afirmat i ha afegit que creu que "el discurs en què es basa el Barça és de fum. No hi ha una base sòlida".

D'altra banda, Juliana ha valorat que "el Barça ha millorat futbolísticament, però el problema ve d'haver creat unes expectatives molt altes", i ha remarcat la feblesa de l'equip en defensa: "A nivell defensiu aquest any som molt vulnerables, el problema és que no hi ha prou jugadors pulcres que dominin l'estil que vol Xavi", ha assegurat al 'Què t'hi Jugues!'.

A més, sobre les possibles incorporacions a l'equip, Vilajoana ha comentat que "el gran hàndicap que té el Barça és que mai tens la certesa a l'hora d'escollir jugadors que s'adaptin al sistema de l'equip", i ha afegit que Nico pot ser el substitut de Busquets: "Per a mi Nico potencialment ha de ser el nou Busquets". Finalment, de cara a una hipotètica cessió de Riqui Puig, Vilajoana ha assegurat que "Riqui Puig està desaprofitant un talent enorme".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad