Sociedad

Els ajuts pels infants atesos per la Fundació Bara en perill per manca de suport financer de l'Ajuntament de Reus

Així ho han expressat els nostres convidats d'avui en explicar-nos que, el que fins ara era una partida d'ajut directe, ha passat a ser objecte de concurs públic.

Membres dela Fundació Bara als estudis de Ràdio Reus

Entrevista Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella

19:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652270329535/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Atenen uns 125 infants 68 dels quals es troben en un nivell de vulnerabilitat de desemparament. Això vol dir que "viuen amb un progenitor però que es troba fora de la llar gairebé tot el dia per obligacions laborals". Són infants en risc d'exclusió social als quals des de la Fundació sel's fan activitats socioeducatives a les tardes i també sel's dona un berenar saludable. Un àpat que en la majoria dels casos és el més consistent que engoliran durant la jornada per les mancances econòmiques que hi ha a les seves cases.

Merxe Martínez directora del centre, Francisco del Río secretari del Patronat de la fundació i Francesc Patrício vocal delegat, ens han explicat que la seva activitat comporta un pressupost total de 125mil euros. D'aquests, 60mil provenien de l'ajuntament de Reus de manera directe. Aquest any s'han trobat que aquesta partida ha passat a ser motiu de concurs públic i en el que hi poden optar entitats de fora vila. De la situació que es troben, i es poden trobar, en teniu més detalls a l'entrevista que adjuntem.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00