Baloncesto

La jugadora més valuosa de la lliga vestirà la samarreta de l'Uni Girona dues temporades més

Rebekah Gardner, MVP de la #LFEndesa, ha firmat una contracte que la lliga fins al final de la temporada 2023-24

Cartell de la renovació de Gardner. / David Subirana cedida per l'Uni Girona

Girona

Després de les sortides de Julia Reisingerová, Frida Eldebrink i Alfred Julbe, l'Uni Girona va anunciar ahir a les seves xarxes socials que avui donaria una sorpresa a l'afició i fa pocs minuts ha comunicat que la millor jugadora d'aquesta temporada, Rebekah Gardner, ha allargat el seu contracte amb l'equip gironí dues temporades més.

Gardner (1990) ha fet una mitjana de 14'7 punts per partit aquesta temporada i també ha ajudat amb 5'7 rebots i 2'2 assistències de mitjana per actuació, cosa que l'han convertit amb la jugadora més efectiva del campionat. Les mitjanes a l'Eurolliga no han estat per sota: 13'2 punts, 5'6 rebots i 2'4 assistències.

D'aquesta manera, l'Spar Girona comença a refer l'equip amb el que intentarà tornar a lluitar per títols la pròxima temporada. Amb la renovació de Gardner, ja hi ha confirmades per l'any vinent Giedre Labuckiene, Magalí Mendy, Laia Flores i Julia Soler mentre que Maria Araújo i Bintah Drammeh tenen opció d'allargar el seu contracte actual un any més.

El director esportiu de l'Spar Girona, Pere Puig, ha destacat la consolidació de Gardner a Girona després d'un historial important a Europa però no en equips punters. Segons Puig, "aquí ha demostrat ser la gran jugadora que era".

Abans de tornar a Girona acumularà experiència a la WNBA, on juga amb els Chicago Sky, i està previst que aterri per preparar la pròxima temporada pels volts de setembre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad