Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Laporta li va dir a Xavi que si pagava totes les comissions de Haaland, havia de dimitir l'endemà"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat blaugrana amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"Laporta li va dir a Xavi que si pagava totes les comissions de Haaland, havia de dimitir l'endemà"

20:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652452056203/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat del FC Barcelona amb Joan Poquí i Ivan San Antonio. Una de les notícies de la setmana ha estat el fitxatge d'Erling Haaland pel Manchester City. "No sé quin davanter fitxarà el Barça. Fa uns mesos tots miràvem per Haaland i ara, vist amb perspectiva t'adones que de possibilitats n'hi havia zero. Ara mirem a Lewandowski", ha afirmat Joan Poquí, mentre que Ivan San Antonio ha destacat: "Laporta li va dir a Xavi que si pagava totes les comissions de Haaland, havia de dimitir l'endemà".

Per poder incorporar a nous jugadors el Barça ha d'alliberar massa salarial amb la venda de futbolistes. "Per fitxar a Lewandowski has de traspassar a futbolistes com podria ser la venda de Frenkie de Jong. En aquest sentit, jo no vendria a De Jong, i menys per un futbolista amb el poc recorregut que li queda a Lewandowski", ha dit Joan Poquí.

Finalment, amb Joan Poquí i Ivan San Antonio també hem analitzat la venda de Coutinho a l'Aston Villa. "20 milions d'euros per Coutinho és una bona venda pel Barça, ja que et treus de sobre un dels orígens del desgavell en el que el Barça es troba ara, ingresses uns diners i t'estalvies una fitxa molt alta de cara a la propera temporada", ha dit Poquí. "El Barça va fitxar un cromo, no a un futbolista que haguessin estudiat profundament com toca", ha sentenciat Ivan San Antonio a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad