Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Veig l'equip i el cos tècnic esgotat mentalment, pensant en la temporada vinent"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem el 0-0 del FC Barcelona contra el Getafe amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

Barcelona

El FC Barcelona ha ratificat la segona posició a la Lliga, i el Getafe la seva permanència a la categoria, després de l'empat a zero dels dos equips anit al Coliseum Alfonso Pérez. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la situació de l'equip amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado. "El partit del Barça em deixa molt fred, esperava una mica més, vull pensar que volien assegurar la segona plaça", ha valorat Àlex Delmàs, qui també ha comentat que veu "l'equip i el cos tècnic esgotat mentalment, pensant en la temporada vinent".

A més, els tres han acusat la davallada de l'equip a la falta d'un objectiu que els motivi a donar el màxim a cada partit. "El Barça ha acusat la falta d'un objectiu engrescador, com ho hauria acusat qualsevol equip", ha comentat Jofre Mateu, i Àlex Delmàs ho ha confirmat: "No tenir un objectiu et fa no mostrar la teva millor versió, però has de saber buscar les motivacions per seguir creixent. El Barça no ha sabut trobar les motivacions, Xavi i els jugadors haurien de fer autocrítica". Moisés Hurtado, per la seva banda, ha apuntat: "Xavi ha hecho lo normal: Primero generar ilusión y luego mirar la perspectiva".

Dues de les possibles sortides en el proper mercat de fitxatges son les d'Ousmane Dembélé i Frenkie de Jong. Jofre Mateu ho té clar: "Jo no faria l'esforç de renovar a Dembélé, tot i que una operació per buscar-li substitut seria molt més cara". Àlex Delmàs és partidari de retenir De Jong, tot i que admet el canvi en el discurs de Xavi: "És un jugador important per a Xavi, però la sensació és que Xavi no és tan taxatiu amb el seu futur com sí ho és amb altres jugadors. Traspassar a Frenkie no seria un bon negoci", ha opinat Àlex Delmàs a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad