Baloncesto

Irati Etxarri, dos anys a l'Spar Girona

L'MVP estatal de la lliga és una aler-pivot de 24 anys que portava quatre temporades al Cadí La Seu

Irati Etxarri.

Irati Etxarri. / David Subirana cedida per l'Uni Girona

Girona

A falta de saber qui dirigirà l'equip i si Laia Palau el seguirà liderant des de dins de la pista -demà ho dirà en una roda de premsa convocada a les 10- l'Uni Girona va apuntalant la plantilla de la pròxima temporada. Més que apuntalant, està configurant un grup ple de talent.

Si fa poc renovava la MVP de la competició, la nord-americana Rebekah Gardner, ahir anunciava el que ja se sabia, que l'MVP estatal, Irati Etxarri, canviaria la seu d'Urgell per Girona.

La jugadora ha firmat per dues temporades i això vol dir que la nòmina de jugadores assegurades per al curs vinent ja és de 5: Laia Flores, Rebekah Gardner, Giedre Labuckiene, Magalí Meny i Irati Extarri.

La jugadora ja va aparèixer ahir en un programa de la Federació Espanyola i va dir que té ganes de jugar en un Fontajau que l'ha impressionat quan hi ha vingut de visitant.

Queda per resoldre què passarà amb les dues jugadores que tenen un any més de contracte opcional -Binta Drammeh i María Araújo- i, com a mínim, qui cobrirà el buit que ha deixat Julia Reisingerová amb la seva marxa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00