Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Política

Pere Aragonès: "És extremadament urgent que em vegi amb Pedro Sánchez però no depèn de mi. El Govern espanyol no està avançant"

El president de la Generalitat, a SER Catalunya, adverteix: "Estan tractant les institucions de Catalunya con les institucions d’un país sotmès, de segona. Consideren que no som institucions de l’Estat, dignes de ser defensades"

ENTREVISTA Pere Aragonès (president de la Generalitat): “És extremadament urgent que em vegi amb Pedro Sánchez però no depèn de mi. El Govern espanyol no està avançant”

ENTREVISTA Pere Aragonès (president de la Generalitat): “És extremadament urgent que em vegi amb Pedro Sánchez però no depèn de mi. El Govern espanyol no està avançant”

23:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652859710_201_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Sense data per la reunió Sánchez-Aragonès. En una entrevista al programa 'Aquí Cuní' de SER Catalunya, el president de la Generalitat assegura: "no he parlat amb Pedro Sánchez, només una trucada aquest dilluns per l’accident ferroviari de Sant Boi. És extremadament urgent que em vegi amb Pedro Sánchez, però no depèn de mi i no es tracta de fer-se una foto., Cal desclassificar documents, és imprescindible transparència i saber qui va donar l’ordre i qui tenia coneixement. I assumir responsabilitats".

Per a Pere Aragonès, el de Pedro Sánchez "és un govern que no està actuant de forma clara. Estan tractant les institucions de Catalunya com les institucions d’un país sotmès, de segona. Consideren que no som institucions de l’Estat, dignes de ser defensades".

El president de la Generalitat afegeix: "El Govern espanyol no està avançant i va partir d’un càlcul molt erroni de quin era l’abast. No està prenent les decisions adequades. Estem assistint a una cortina de fum perquè no s’assumeixin responsabilitats. Qui ha de rectificar és Pedro Sánchez".

Pel que fa a les diferències amb Junts per l’acord del català a l’escola, Aragonès apunta: "en la defensa de la llengua no s’hi valen excuses. Treballem per un consens el més ampli possible sobre el català a l’escola. El meu objectiu és que hi participi tothom. Hem d’estar oberts a totes les possibilitats. La meva feina és facilitar les coses i que seguin a la mateixa taula els uns i els altres".

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00