Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La continuïtat d'Ansu és el millor fitxatge que pot tenir el Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació del Barça després d'haver acabat a temporada amb una derrota al Camp Nou amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

"La continuïtat d'Ansu Fati és el millor fitxatge que pot tenir el Barça"

15:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653308718820/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir el FC Barcelona va tancar la temporada amb una derrota al Camp Nou per 0-2 contra el Villarreal i aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la temporada amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado. "Al partit d'ahir demostres un altra vegada la falta de nivell, s'ha de fer molta feina", ha valorat Jofre Mateu, mentre que Àlex Delmàs ha apuntat, la falta de contundència d'un Barça que ha començat perdent 24 de 53 partits aquesta temporada: "em sembla realment impactant, és una de les coses que el Barça ha de revisar urgentment".

A més, sobre la renovació de Kylian Mbappé amb el PSG, Àlex Delmàs ha analitzat que "és bona notícia pel Barça, però el Barça s'ha de centrar en ell perquè té molta feina i necessitarà molta creativitat", ha assegurat, i ha afegit que "no faria bé el Barça de mirar més a Madrid que no al que ha de construir". Jofre Mateu també ha opinat que "el Madrid amb Mbappé es convertiria en un equip encara més poderós, i que no vingui són més opcions pel Barça". Moisès Hurtado, per la seva banda, ha expressat que "a mí me gustaría saber si Mbappé solo se ha movido por dinero o si habrá una remodelación en la plantilla del PSG, creo que va más por ahí".

Finalment, el trident del 'Què t'hi Jugues!' ha analitzat també la situació d'Ansu Fati i el seu possible paper a la selecció de cara al mundial. "L'Ansu és un jugador diferent, la clau està en la continuïtat. La continuïtat d'Ansu és el millor fitxatge que pot tenir el Barça", ha assegurat Delmàs. Jofre Mateu ha apostat per un Ansu titular a la selecció si mostra constància de nivell: "jo diria que Ansu seria titular al Mundial si està bé, però no acabes de saber com de bé estàs fins que no acabes de competir seguit". Finalment, Moisés Hurtado ha afegit que "acertó con operarse, pero todavía no ha competido apenas, este verano es clave para él".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00