Sociedad

Maçanet pren el servei d'aigua a Rec Madral després de tres dies sense servei a l'urbanització Residencial Park

El consistori espera que "Rec Madral ja no torni a posar mai més els peus" en aquesta urbanització en què hi viu quasi una tercera part de la població de Maçanet.

Una imatge de les instal·lacions que no funcionaven.

Una imatge de les instal·lacions que no funcionaven. / Ajuntament de Maçanet

Girona

L'Ajuntament de Maçanet ha dit prou. Després de tres dies sense subministrament d'aigua a l'urbanització Residencial Park ha decidit assumir d'urgència el servei i, l'alcaldessa, Núria Figueras, espera que aquest cop ja sigui per sempre.

L'urbanització va ser assimilada pel consistori l'any 92 però el subministrament d'aigua el prestava la concessionària Rec Madral. Des de fa uns anys, el consistori té en marxa un procés per municipalitzar aquest servei que genera queixes constants. De fet, no és el primer cop que assumeix el subministrament de manera urgent.

Rec Madral deia que, des del Glòria, no podia accedir fins a l'estació de bombament d'aigua que va a la potabilitzadora però Figueras ha explicat que els operaris d'AGBAR -a qui ha donat la gestió del servei- "hi han pogut accedir a peu" i en breu ho podran fer pel camí, un cop estigui arreglat.

En una entrevista a l'#AquiGirona l'alcaldessa ha explicat que a part de treure el servei a Rec Madral ja ha iniciat el procediment per portar aquesta empresa als tribunals. Segons Figueras, a part d'incompliments constants, han trobat que la potabilitzadora tenia la llum punxada.

Natàlia Figueras, alcaldessa de Maçanet de la Selva

06:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000029394/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00